Over de vereniging

Tennisvereniging Hiaten is opgericht in 1966 en behoort met ± 850 leden tot één van de grootste tennisverenigingen in de regio. Hiaten beschikt over 10 smash court banen met LED verlichting. Het tennispark is het hele jaar open en beschikbaar om te tennissen. Het clubhuis heeft, afhankelijk van het seizoen, wisselende openingstijden. De hal van het clubhuis, met de kleedkamers, douchen en toiletten is voor leden altijd toegankelijk.  

Waarom kiezen voor Hiaten:

Je kan zowel recreatief als competitief tennissen. Er wordt voor beide doelgroepen veel georganiseerd met als hoogtepunt de jaarlijkse Clubkampioenschappen.

Er is een actieve jeugdcommissie die zorg draagt voor competitie tennis maar ook veel aandacht heeft voor recreatieve tennisactiviteiten.

De aan Hiaten gekoppelde tennisschool Standaart Tennis biedt de mogelijkheid tot het volgen van lessen en trainingen voor alle tennisniveaus en leeftijden. De lessen worden zowel in de winter als zomer aangeboden.  

Mocht u lid willen worden van Hiaten, kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier onder de button lid worden rechtsboven op de site.

Mocht u andere vragen hebben, kunt u contact opnemen met het secretariaat: [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294