Sponsors

Een tennisvereniging als Hiaten heeft sponsoring nodig om verschillende redenen.

Het ontvangen sponsorgeld stelt de vereniging in staat om de tennisbanen in optimale conditie te houden. Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat de banen veilig en goed bespeelbaar blijven voor alle leden.  

Sponsoring is ook belangrijk voor de jeugdafdeling van de tennisvereniging. Door sponsorgeld kunnen we speciale jeugdtoernooien en evenementen organiseren, gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden van jonge spelers en het bevorderen van hun enthousiasme voor tennis. Dit stelt de jeugdleden in staat om op een leuke en uitdagende manier betrokken te raken bij de sport, wat hun groei en ontwikkeling ten goede komt.  

Bovendien biedt sponsoring ook zichtbaarheid en exposure voor de sponsoren zelf. Door het sponsoren van de vereniging kunnen bedrijven en lokale ondernemingen hun merknaam en producten onder de aandacht brengen van de leden en bezoekers van de tennisvereniging. Dit kan leiden tot waardevolle zakelijke kansen en het versterken van de relatie tussen de vereniging en de lokale gemeenschap.  

Kortom, sponsoring is van essentieel belang voor tennisvereniging Hiaten. Het is een win-win situatie die de hele tennisgemeenschap ten goede komt.  

Opties om te sponsoren zijn:
-Windvanger tussen de diverse banen
-Spandoek bij het entree van het tennispark
-Reclamebord op 1 van de banen
-Scoreborden op 1 van de banen  

Naast deze opties is Toernooisponsoring ook een optie. Tijdens toernooien wordt de sponsor extra zichtbaar door naam te geven aan het toernooi. Deze naam zal vermeld worden op de website van de KNLTB. Er is mogelijkheid voor extra aankleding met eigen reclamemateriaal tijdens het event en giveaways voor de deelnemers. Ook wordt de bedrijfsnaam voor, tijdens en na het evenement meegenomen in de social media posts van de vereniging.  

Uiteraard is maatwerk ook een optie. Denk hierbij aan de combinatie van een spandoek en reclamebord of naast reclamebord ook toernooisponsor worden.

Mogelijke sponsoren kunnen zich melden bij Sander van der Pol, Peter van der Wulp, Charles van der Kooij van de sponsorcommissie via email [email protected].   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294