Ik kan nooit meer verliezen…

24 april 2024


Ik kan nooit meer verliezen…

Erg prettig is mijn nieuws niet, maar het is een feit en al helemaal geen mening: ik ga vanaf nu geen wedstrijd meer verliezen! Sorry sorry tegenstanders! Via allerlei obscure pakketbezorgers heb ik wat A-I chips op de kop getikt, die ongezien in tennisballen kunnen worden gepropt. Wat een vondst! Ik weet nu precies waar welke bal komt en ik weet ook precies wat er aan de overkant wordt bekokstoofd ! De eerste keer dat ik het uitprobeerde sloeg ik een bal terug, die nog niet eens was geslagen. Een absolute ace van de man aan de overkant, pareerde ik zodanig dat hij al 0-30 riep nog voor hij de bal had opgegooid. Magnifiek.

En dat allemaal terwijl ik nog stam uit de tijd dat A-I eigenlijk stond voor Ad Interim. Dat was doorgaans zo’n sluw type dat even een paar maanden rondneusde in een bedrijf, continu struikelde over allerlei complimenten en vervolgens enige tientallen werknemers naar de uitgang stuurde. En weg was hij weer, op naar de volgende uitdaging.

A-I is nu in no time uitgegroeid tot een niet weg te denken verschijnsel waarbij al het creatieve uit de mens resoluut wordt weggesneden. Een column schrijven? Je tikt Hiaten in, je heet Acey en hupsakee daar komen de regels met trompetgeschal je computer binnen. Een kind kan niet eens meer de was doen, dat wórdt gedaan tegenwoordig. De baan vegen na een potje ? Toets V en hup daar komt de olijke automaat. Afhangen? Gaat voortaan in een keer voor de rest van het jaar met inbegrip van alle buienradar-info, inclusief de toenemende onweersbuien. Wat wordt het ons toch makkelijk gemaakt! Heee, wacht eens even: nu ik dit tik, krijg ik al door dat ik de finale in 2025 van het wintertoernooi heb gewonnen; ik hoef niet meer naar de club.

Ik ben doorgaans een vrolijk type dat zich toch echt niet laat omdopen tot A-I-cey. Ik sla liever een bal hopeloos mis op de knar van een trainende voetballer, dan dat ik me compleet laat robotiseren.

Acey

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294