WINNAARS HIATEN PUBQUIZ

24 januari 2021


Afgelopen zondag was de bloedstollende editie van de Hiaten online Pubquiz. Misschien was de originele planning hiervan niet perfect getimed omdat deze samen zou vallen met de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Desondanks was er veel animo en hadden 33 teams zich ingeschreven om mee te doen. Na enig overleg was er dan ook besloten om de pubquiz een uurtje eerder te laten starten. Hierna konden we beginnen met het traditionele openingswoordje van Jan Klein die zo toch nog sommige leden aan kon spreken en er minder haast achter de quiz zou zitten. 50 vragen, raadsels en enig gelach later waren er nog een aantal teams die wat meer konden lachen doordat ze de quiz het beste hadden voltooid.  

De afgelopen dagen is een van onze teamleden langs gegaan bij de winnaars om hun prijs te overhandigen.  

1e plaats (48 punten): team Julien, Ger, Aletta
Zij wonnen een tegoedbon van € 100 te besteden bij Restaurant De Oude Haven.

2e plaats (44 punten): team Herold, Lorenza, Nathalie, Raff, Menno, Rolf en Alwin
Zij wonnen een tegoedbon van € 50 waarvan zij lekker kunnen gaan lunchen, zodra alles weer open is, bij Hippe Hendrik Boutique Hotel Food & Drinks.  

3e plaats (42 punten): team Femke en Youri &  team Jan, Eva, Tom |
Zij wonnen een lekkere fles champagne van Leo Verhagen Slijterij & Wijnhandel om bij een speciale gelegenheid van te kunnen genieten.  

Wij willen alle deelnemers bedanken voor een geslaagde editie en wij hopen jullie allemaal weer snel te kunnen zien bij Hiaten!  

Met vriendelijke groet,  
De feestcommissie  

1e prijs

2e prijs

3e prijs

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht