Wijziging plan renovatie sanitair clubhuis

18 mei 2024


Beste leden,
 
In de ledenvergadering van 26 februari 2024 is goedkeuring gegeven voor de herindeling en renovatie van de toiletten, kleedkamers en douches. Het bijbehorende budget voor deze verbouwing is gebaseerd op een basis ontwerp, dat in samenspraak met Beheer Clubhuis en interieur stylisten verder zou worden uitgewerkt. Voor aanvang werkzaamheden zou het finale plan nog aan de leden ter informatie worden voorgelegd.
In de afgelopen periode is er aan het plan gewerkt, waarbij geprobeerd is de indeling van de ruimten verder te verbeteren, en de kosten te verlagen door inzet van vrijwilligers en hergebruik van materialen. Ondanks deze inzet is nu de conclusie dat er geen passende inrichting mogelijk is die voldoet aan alle wensen, en binnen het goedgekeurde budget kan worden gerealiseerd. De opdracht voor de renovatie is daarom teruggegeven aan het bestuur.
De renovatie van de toiletten, douches en kleedkamers zal nu verder worden uitgewerkt zonder de aanpassing van de indeling van de ruimten. Zodra hierover meer bekend is zullen we dit publiceren op de website. Heb je hierover nog een vraag, een goed idee of beter nog wil je meewerken aan de renovatie, laat het weten via [email protected] .

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294