WIE HELPT ONS UIT DE BRAND

09 mei 2022


“Vorig jaar 30 november plaatsten wij een oproep voor assistentie bij de barcoördinatie. Tot op heden – 9 mei - hebben we hierop helaas geen reacties ontvangen. Tot nu toe doet Monique van Dalen de barcoördinatie (al jaren) alleen, maar dit is niet langer vol te houden. Er is assistentie nodig, bij voorkeur met een team van 3 of 4 leden, want alleen dan zijn de werkzaamheden heel overzichtelijk en is het geen zware inspanning. . Als we niet snel assistentie krijgen dan zullen er binnenkort gaten gaan vallen in de bardiensten en zal het clubhuis zo nu en dan op slot gaan.  

Dit kunnen we toch niet laten gebeuren binnen onze prachtige levendige vereniging? Voor de duidelijkheid; er hoeft geen bardienst gedraaid te worden maar het gaat alleen om de coördinatie op de momenten dat er geruild moet worden of dat er onverhoopt iemand niet komt opdagen. Als een team dit coördineert in plaats van 1 persoon dan wordt de taak heel licht en overzichtelijk.

Wie helpt ons uit de brand? Voor meer informatie bel, mail of app met Monique of met Menno en wij geven je graag uitleg wat de functie inhoudt.  

 

Monique van Dalen
mail: [email protected]

tel. 06 31 94 10 83  

Menno van der Plas
mail: [email protected]

tel. 06 21 83 63 65 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294