[email protected]

05 februari 2021


Beste clubleden,  

Zeker in deze tijd vol coronamaatregelen kan het lastig zijn om een tennispartner te vinden. Zo gaan de racketavonden voorlopig niet door, is het clubhuis gesloten en zijn de feestjes en toernooien helaas ook gecanceld.  

Zelf ben ik afgelopen september opnieuw lid van Hiaten geworden. Zo’n 20 jaar geleden was ik ook lid van deze mooie vereniging en kende ik genoeg leden om mee vrij te spelen. Tegenwoordig is dit voor mij een stuk lastiger omdat ik nog weinig clubleden ken. Ik nam daarom in september deel aan de racketavonden, maar na een paar weken zijn deze avonden vanwege de coronamaatregelen helaas gestopt.  

Samen met Hiaten ben ik vervolgens gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het vinden van een tennispartner gemakkelijker te maken. Ik denk namelijk dat ik hierin niet de enige ben en dat vooral nieuwe leden hetzelfde probleem ondervinden. Uiteindelijk is het idee ontstaan om een Whatsappgroep op te zetten. Hierin kunnen clubleden die ook een tennismaatje zoeken elkaar eenvoudig vinden.  

Leden die aan deze whatsappgroep toegevoegd willen worden, kunnen een e-mail met hun naam en telefoonnummer sturen naar [email protected]. Vervolgens zal ik ervoor zorgen dat je wordt toegevoegd aan de whatsappgroep ‘Tennismaatje’.  

Laten we er, ondanks alle maatregelen, samen een mooi tennisjaar van maken en elkaar treffen op de tennisbaan.  

Met vriendelijke groeten,
Robin Saris

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Marleen Koning 05-02-2021 22:07

top initiatief

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht