RECORDS EN MIJLPALEN

14 april 2021


Ondanks of misschien juist dankzij de beperkingen die Corona met zich meebrengt, hebben wij dit jaar een aantal records, mijlpalen en niet eerder vertoonde evenementen te pakken. Niet in de laatste plaats zou ik willen openen met een mijlpaal en het heugelijke feit dat Luca Peverelli (20) ons 800ste lid is geworden! Wij heten hem van harte welkom en hopen dat hij heel veel plezierige tennisjaren bij ons zal beleven.

Records zijn helaas niet altijd positief. Zo hebben we gedurende een heel jaar geen toernooien kunnen organiseren en zal zelfs voor de tweede keer achter elkaar het open toernooi niet doorgaan. De baromzet is zelden zo laag geweest, maar daarentegen hebben we nog nooit zoveel subsidie ontvangen, hebben we een record aantal jeugdleden én houden we voor de eerste keer in de geschiedenis van Hiaten onze Algemene Leden Vergadering digitaal, op maandag 31 mei. 

De lente is aangebroken en dat geeft hoop. Hoop op een snelle beëindiging van alle beperkingen bijvoorbeeld. Laten we er nu eens vanuit gaan dat we eind augustus gewoon weer zonder beperkingen onze fantastisch gezellige clubkampioenschappen kunnen gaan organiseren, dat is een mooi perspectief. Als dat zo is, gaan we er natuurlijk ook echt een knalfeest van maken en stoppen we alle evenementen die we het afgelopen jaar niet hebben kunnen houden in 1 week! Ik kijk er nu al naar uit. 

Dank gaat uit naar alle leden die zich zo netjes aan de beperkende regels houden en die begrip kunnen opbrengen voor overvolle banen en daardoor niet altijd kunnen spelen wanneer hen dat uitkomt, begrip hebben voor een gesloten clubhuis en terras, oog hebben voor elkaar en de ruimte geven als niet alles perfect georganiseerd is of gecommuniceerd wordt vanwege de aanhoudende situatie waarin niet alles 'normaal' is. Laten we deze ruimte voor en met elkaar blijven steunen. 

Nu eerst maar eens aan de slag met de voorbereidingen voor de ALV. Vergeet je niet vantevoren aan te melden en hopen dat we met deze 'eigentijdse' ALV een record aantal deelnemers digitaal mogen verwelkomen! 

Tot snel, digitaal of live!     

Met vriendelijke groet,  
Menno van der Plas   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht