NIEUWJAARSRECEPTIE 2023

10 januari 2023


Verwend door een jarenlange grote opkomst bij de nieuwjaarsreceptie, was het voor het bestuur een tegenvaller te moeten vaststellen dat het deze keer bij 40/45 mensen bleef. Wie kan duiden wat hier de oorzaak van is mag het zeggen

Het had wat tijd nodig om de teleurstellende opkomst een plekje te geven, maar al snel werd de sfeer best gezellig en genoot iedereen van de drankjes en de lekkere hapjes van Hannie.
Het hoogtepunt van de receptie was de immer positieve voorzitter Menno van der Plas met zijn nieuwjaarsspeech. Hij memoreerde wat actuele zaken en verraste de aanwezigen met de mededeling dat de vooruitzichten voor 2023 voor Hiaten positief zijn, met als kanttekening dat het bestuur op de ALV van 23 januari a.s. een voorstel doet om de contributie te verhogen zodat we de sterk gestegen kosten kunnen blijven betalen - denk hierbij aan de energiekosten. Hij beƫindigde de speech met te vertellen dat 2023 voor hem als voorzitter en Charles van der Kooij als secretaris het laatste jaar wordt, beiden zullen op de ALV van 2024 aftreden. Mochten er kandidaten zijn die deze mooie en dankbare functies willen invullen dan kunnen zij zich vanaf nu aanmelden !!

KIJK HIER VOOR EEN FOTO-IMPRESSIE VAN DE RECEPTIE

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294