NIEUWE TENNISSCHOOL

04 maart 2023


Wouter Standaart heeft besloten per 1 april zelfstandig verder te gaan onder een nieuwe naam voor zijn tennisschool Standaart Tennis & Padel”.    

Beste leden,  

Over ruim een maand begint niet alleen ons zomerseizoen van 2023 maar ook heeft Wouter Standaart, mede-eigenaar en hoofdtrainer van Maximus Tennis, besloten per 1 april zelfstandig verder te gaan onder een nieuwe naam voor zijn tennisschool “Standaart Tennis & Padel”.  

Wouter is al 7 jaar hoofdtrainer bij Hiaten en verzorgt met meerdere trainers bijna dagelijks alle tennislessen. Met elkaar zullen zij hiermee verder gaan en er zal voor de cursisten niet veel veranderen. Als Hiaten willen wij het initiatief van Wouter steunen en proberen we voor 1 april de punten en komma’s met Wouter af te stemmen om tot een overeenkomst te komen.  

Standaart Tennis & Padel zal zich intensief gaan inzetten voor allerlei events voor de jeugd en senioren. Er staat veel op de planning: Toernooien, Competitiedagen, Dubbel event voor senioren, Junior-Senior toernooi, het Hiaten Next Gen toernooi, Tennissen & Chillen 4 Teens én interessante clinics.  

De zomerlessen starten op 03 april, inschrijven voor de zomerlessen kan vanaf heden via [email protected] of via 06-20738079  

Als je je al eerder hebt ingeschreven via de site van Maximus Tennis, geen probleem, dan is dat inmiddels doorgestuurd naar Standaart Tennis & Padel. Je krijgt t.z.t. via Wouter de lestijden voor de zomerlessen door.  

“Standaart Tennis & Padel” staat voor alle leden klaar om op elk niveau een passende training aan te bieden. Heb je vragen, dan kun je hiervoor uiteraard ook bij Wouter en zijn team terecht.   Tot snel op Hiaten!”      

Met vriendelijke groet,  
Menno van der Plas   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294