KORT VERSLAG ALV HIATEN

20 maart 2022


Terwijl buiten op de tennisbanen veel tevreden Hiatenleden hun favoriete balletje heen en weer sloegen begon om acht uur het bestuur aan haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waar 28 van de 569 stemgerechtigde leden werden geïnformeerd over de resultaten van tennisseizoen 2020/2021 en de begroting voor 2021/2022.  

Na de opening door de voorzitter werd 1 minuut stilte gehouden voor het overlijden van 2 van onze leden: Jan van de Ven en Eva Baars-Wölfel  

Meest opvallende onderwerpen waarover het bestuur met de aanwezige discussieerde waren:
1.      Aanleg terras tussen clubhuis en mini-tennisbaan
2.      Stijgende energiekosten
3.      Vastellen contributie  

Door de verlate ALV zijn de contributies inmiddels geïnd en daardoor geen punt van discussie maar het bestuur keek wel kort naar de toekomst. Na jaren de contributiegelden niet te hebben verhoogd moet op de ledenvergadering van 2023 sterk rekening worden gehouden met een voorstel tot verhoging - aanzienlijke stijging van de energiekosten en andere kosten zoals onderhoud park en groen.  

Andere punten op de agenda:
a.      Afscheid van Hans Mos die als penningmeester 5 jaar lid van het bestuur is geweest. Hij wordt opgevolgd door Richard Boer.
b.      Afscheid van André van der Merwe die vanaf 2011, op stafniveau, als vrijwilliger de ledenadministratie  heeft gedaan en daarna verantwoordelijk voor alle IT-zaken.
c.      Afscheid van Rosalie de Paepe, van wege vakantie niet aanwezig, net als André al heel veel jaren als vrijwilliger bij Hiatenhaar steentje heeft bijgedragen.  

Hans en André werden door de voorzitter uitvoerig bedankt voor hun verdiensten voor de vereniging en ontvingen hiervoor een attentie en een mooi boeket bloemen.    

Door het hoge tempo van de voorzitter, in woord en leiden van de ALV duurde de vergadering slechts 44 minuten en kon het bestuur en aanwezigen naar de bar voor een drankje en napraten.  

KORTE IMPRESSIE VAN DE ALV 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294