Kom gezellig tennissen op dinsdag- of donderdagochtend!

13 april 2024


Toss-ochtend

Wij zijn twee enthousiaste Hiaten-leden, Gina Anders en Ria Toebak, en zijn nog niet zo heel lang lid van de club. Wij proberen onder de bezielende leiding van tennisleraar Dion de fijne kneepjes van het tennisvak te leren. Meestal slaan wij ook nog één keer in de week samen een balletje. Maar hoe leuk zou het zijn om meer Hiatenleden te leren kennen met wie wij ook een dubbel kunnen spelen, alle niveaus door elkaar?

Wij willen daarom kijken of er voldoende interesse is voor het organiseren van een toss-ochtend op dinsdag- of donderdag. Een dergelijk initiatief is er nu al in de vorm van een mix-avond op donderdag, die altijd zeer druk bezocht is, maar wij kunnen ons voorstellen dat hier ook in de ochtend behoefte aan is.

Als je interesse hebt om deel te nemen aan de toss-ochtend, zou je dit dan kenbaar willen maken in een e-mail naar [email protected], met vermelding van je naam en telefoonnummer. Je kunt ook in aangeven welke ochtend voor jou het beste uitkomt. Wij zullen dan een groepsapp aanmaken voor alle geïnteresseerden en hopelijk veel gezellige toss-ochtenden organiseren.

Wij zijn reuze benieuwd en horen graag van je!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294