HUIB ALBLAS HIJST HIATENVLAG IN TOP

26 maart 2023


Een uurtje minder slapen en een smerige miezerregen waren vrijwel zeker de oorzaak van een magere opkomst bij de jaarlijkse officiële opening van het Hiaten-tennisseizoen. In de droge en warme setting van het clubhuis maakte de voorzitter bekend wie er dit jaar de verenigingsvlag mocht hijsen.  

Na het nuttigen van een heerlijke super-mergpijp van bakker Van der Spoel en een vers gezette kop koffie werden de aanwezigen aangenaam verrast met een voortreffelijke speech van voorzitter Menno van der Plas. Hierin sprak hij kort over de plannen voor 2023 en de problemen met het invullen van vacatures die het bestuur op de korte termijn moet zien op te lossen en …. zich houdend aan de traditie maakte hij bekend wie dit jaar de uitverkorene was die de verenigingsvlag in top mocht hijsen.
Het werd de man, die sinds 1989 tot op de dag van vandaag heeft bewezen kwaliteiten te bezitten om aanspraak te maken op deze bijzondere blijk van waardering.

Huib Alblas; oud-voorzitter, initiator van clubsponsoring en jeugdbeleid. Momenteel, 76 jaar oud, is hij nog steeds actief als adviseur bij het financiële beleid, lid van de werkgroep ‘park en opstallen’ en klankbord voor het zittend bestuur. Wie Huib Alblas echt wil leren kennen moet luisteren naar zijn onderbouwende en humoristische slotwoord op de Algemene ledenvergaderingen.

KORTE FOTO-IMPRESSIE OPENING TENNISSEIZOEN

Foto: Huib Alblas ± 1995 als voorzitter

vlag hijssen

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294