Hiaten Tennisseizoen officieel begonnen

24 maart 2024


Vanwege zijn jarenlange inzet als coördinator ‘onderhoud tennisbanen en tennispark’ en ruim 40-jarig lidmaatschap mocht Jan Drent dit jaar de Hiatenvlag in top hijsen en werd zijn naam toegevoegd aan het tegelpaneel aan de muur van het clubhuis.  

Het gure en koude was voor veel Hiatenleden geen reden om niet naar de officiële opening van tennisseizoen te gaan. Het zo zou maar kunnen dat deze enorme opkomst bij Hiaten niet eerder is voorgekomen. De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het ‘Openingstoernooi’, georganiseerd door tennisschool Standaart Tennis, met honderd inschrijvingen daar voor een groot deel aan heeft bijgedragen.

Nadat iedereen was voorzien van koffie en de beroemde en beruchte mergpijp van bakkerij Van der Spoel opende voorzitter Jeroen Beerentemfel het officiële gedeelte van de seizoenopening. Deze voorzitter groeit met de dag in zijn rol als praeses van Hiaten, het was niet te merken dat dit zijn eerste 'opening van het tennisseizoen' was met de bekendmaking van het lid die de Hiatenvlag in top mocht hijsen. Jan Drent, al meer dan 40 jaar lid en zich heeft onderscheiden met zijn jarenlange inzet als coördinator ‘onderhoud banen en park’.

Na de ceremonie 'de vlag in top' begonnen de deelnemers, velen warm aangekleed, aan het ‘Hiaten Openingstoernooi 2024’.

Het Hiaten tennisseizoen is begonnen. 

FOTOVERSLAG OPENING TENNISSEIZOEN 2024

Nieuwscategorieën


Reacties

Joop de Jong 25-03-2024 21:41

Top Jan dik verdiend

Ferran Frerichs 25-03-2024 07:33

Van harte gefeliciteerd Jan Drent dankjewel wat je doet voor de vereniging

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294