HIATEN & MARK VAN DER POEL

02 maart 2021


Mark van der Poel doet de aftrap voor een serie interviews met Hiatenleden die binnen de tennisvereniging als vrijwilliger actief zijn.

HIATEN & MARK VAN DER POEL

Binnen Hiaten ben ik vanaf januari 2020 verantwoordelijk voor de jeugd in de rol van jeugdvoorzitter en sinds begin van dit jaar lid van het bestuur met aandachtsgebied ‘Tennis en Jeugd’, overgenomen van Dirk van den Brink. Dat zal een lastige klus worden maar Dirk kijkt gelukkig over mijn schouder mee.

Als gezin zijn wij inmiddels al weer een tijdje verbonden aan deze club en dan krijg je daar een gevoel bij. Dat gevoel heeft er aan bijgedragen wat terug te willen doen voor al die mooie jaren die we tot nu toe bij Hiaten hebben gehad.  

Januari 2020 dus begonnen met het jeugdvoorzitterschap, net voor Covid-19, en dat was geen gemakkelijke start. Je neemt iets over en moet groeien in je rol, maar Corona gooide meermalen roet in het eten. Het steeds opnieuw "opstarten" was niet eenvoudig maar we hebben wel een jaar lang met de jeugdcommissie kunnen praten over een heleboel zaken ... wie zijn we nu en waar willen we naartoe? De vele en lange gesprekken hebben ertoe geleid dat de jeugdcommissie dit jaar is gegroeid van drie naar zeven enthousiaste leden en dat is hard nodig met een jeugdledenaantal boven de 200. We zijn nu twee maanden in de nieuwe samenstelling aan de slag en ben zeer enthousiast over de (concrete) plannen die er nu liggen, later zal daar meer over bekend worden. Voor nu kan ik zeggen dat onze hoofdtaak voor de jeugd zal zijn: BINDEN & BOEIEN.  

Voor de Hiatenleden die mij nog niet zo goed kennen: Mark van der Poel, geboren in 1971 en voor de snelle rekenaar dit jaar dus 50 jaar. Altijd een fanatiek sporter geweest op een acceptabel niveau. Momenteel werk ik als projectleider steigerbouwer bij MDB wat staat voor Materieeldienst Bergambacht, onderdeel van de TBI-groep waar een aantal grote en middelgrote aannemers onder vallen. Wij proberen bedrijven de zorgen uit handen te nemen op gebied van bouwplaatsinrichting en steigers in haar breedste vorm. Getrouwd met Nathalie van der Poel, die ook goed actief is binnen de tennisclub. Samen hebben wij twee heerlijke zonen Morris 18 jaar en Arie 15 jaar.   

Zoals gezegd; wij hebben binnen de Jeugdcommissie een aantal plannen en door één van die plannen heb ik veel contact met de sponsorcommissie in de persoon van Rolf van Oostrom,. Ook deze commissie heeft een nieuwe bezetting en daarom geef ik graag de bal door aan Rolf.  

Met vriendelijke groet en heel veel tennisplezier,  


mark vd poel

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294