ENTHOUSIASME WERKT AANSTEKELIJK!

22 januari 2021


Wat een enthousiasme in onze vereniging. Corona en steeds verder aangescherpte maatregelen weerhouden onze leden en vrijwilligers er niet van om enthousiast te blijven en aan de slag te gaan. Sterker nog, het lijkt wel of het enthousiasme verder aangewakkerd wordt!

Hoe fantastisch was de online pubquiz vorige week zondag, die georganiseerd werd door een energiek stel jonge leden die zijn opgestaan om de organisatie van de pubquiz op zich te nemen, dit in plaats van de traditionele nieuwjaarsreceptie. Niet zonder succes, want alle deelnemers hadden een leuke middag en het team zelf werd enthousiast om in de toekomst meerdere feesten te organiseren. Als eerste op de agenda staat een online pubquiz voor de jeugd. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Van alle kanten word ik benaderd of geïnformeerd over de voortgang van activiteiten binnen commissies. De groenploeg laat bijvoorbeeld niet alleen enthousiast weten dat er weer stappen zijn gemaakt met het opschonen van het groen achter baan 7 en 8, maar ook dat er gewerkt wordt aan het besparen van kosten op onderhoud, waardoor ruimte overblijft om stap voor stap eerder aan het vervangen van de hekwerken te beginnen. Normaal gesproken krijg ik zulke informatie maandelijks van Park & Opstallen te horen, maar de mensen zijn zo enthousiast dat ze me persoonlijk benaderen.

Dat geldt ook voor de sponsorcommissie. Zij hebben hun commissie uitgebreid en hebben grootse plannen om de sponsorinkomsten te vergroten en deze op een andere manier te besteden, met name voor de jeugd. Het aantal jeugdleden blijft groeien. Inmiddels hebben we 222 jeugdleden! Vanuit de ledenadministratie werd ik benaderd om dit even speciaal mee te delen, geweldig toch! 

De nieuwe jeugd moet natuurlijk ook vastgehouden worden en daar is een stevige jeugdcommissie voor nodig om de jeugd zo goed mogelijk te accommoderen. Hiaten moet hun thuisclub worden én blijven! Het heeft even een aanloop nodig gehad, maar inmiddels hebben we er 4 nieuwe leden in de jeugdcommissie bij wat nu een club van 7 enthousiaste leden is. En zij zijn er niet alleen ter ondersteuning, zij hebben plannen en zijn gemotiveerd. Wat fijn!

Het leek ons daarom leuk om onze nieuwe aanwinsten aan jullie voor te stellen, zodat jullie weten wie er zoal met zo'n enthousiaste blik over het tennispark lopen. Ik geef daarom hierbij graag 'de bal' aan Mark van der Poel, onze kersverse jeugdvoorzitter, die zich binnenkort aan jullie voorstelt. Hij zal daarna de bal op zijn beurt ook weer doorspelen.

Ontzettend bedankt (commissie)leden voor jullie inzet en enthousiasme. Ik hou ervan!       

Met vriendelijke groet,  
Menno van der Plas

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht