EEN PRACHTIG NIEUWJAAR

05 januari 2021


Nou vooruit, ik moet toegeven dat ik al heel lang niet meer op de baan heb gestaan, dus misschien is het inmiddels normaal, maar wat vond ik het leuk om te zien dat op zondagmorgen 3 januari bijna alle banen bezet waren. Het zal ook meegeholpen hebben dat er alleen nog enkels gespeeld mogen worden, maar ik geef vooralsnog de goede voornemens van onze leden voor het nieuwe jaar als hoofdreden voor een druk bezet park.  

Druk bezet moet natuurlijk gezien worden in het licht van de beperkende maatregelen, dus geen mensen langs de lijn, niet op het terras en het clubhuis gesloten. Toch heerste er een fijne sfeer. Het lijkt dat erop dat iedereen inmiddels berust in de situatie, zeker nu we weten dat er licht aan de horizon is. Vooralsnog gaan helaas de nieuwjaarsreceptie en het wintertoernooi niet door en kunnen we nog niets plannen wat (rand)activiteiten voor onze leden betreft. Wat we wel kunnen plannen zijn zaken zoals aanpassen terras, waar de platanen nog steeds een heftig onderwerp van discussie zijn. Park & Opstallen heeft inmiddels groen licht gekregen om uitvoering te geven aan het plan dat de minste kosten met zich meebrengt, want we zullen rekening moeten houden met onze portemonnee nu we die het afgelopen seizoen niet hebben kunnen spekken. Een laatste blik op de indeling zal door een inrichtingscommissie worden geworpen en dan zal het terras in ieder geval klaar zijn zodra het tennisseizoen weer van start gaat. Alle banen staan er keurig bij en ook de minibaan, de oefenkooi en de hekwerken zijn vervangen of opgeknapt waar nodig.  

Het clubhuis staat nog volledig in de ouderwetse winterstand, koelingen uit en schoonmaak op het laagste pitje om de kosten maar zoveel mogelijk te sparen. Maar zodra we weer open mogen, zal er met man en macht aan gewerkt worden om zo snel mogelijk operationeel te zijn. Het invullen van de bardiensten staat alvast weer open, stiekem hopen we dat we per 1 februari weer bardiensten nodig hebben, hoewel ik bang ben dat we nog wel wat langer aan de maatregelen vastzitten.  

Nu het clubhuis voorlopig nog gesloten blijft, willen we toch graag een activiteit organiseren om op een leuke manier contact te hebben met elkaar. We hadden jullie dolgraag de handen geschud, of iets anders, om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar we gaan dat nu doen op een interactieve manier. Op zondagmiddag 17 januari zullen we de digitale deur van ons clubhuis openen voor alle leden en rekenen we op een nog hogere opkomst dan normaal, omdat iedereen van jong tot oud kan inloggen. Doe mee met de pubquiz of proost gewoon even op het nieuwe jaar. De feestcommissie zal je tijdig informeren hoe je kunt deelnemen, maar noteer deze datum alvast in je agenda!  

Rest mij natuurlijk jullie allemaal een heel voorspoedig, gezond en sportief 2021 te wensen en hopelijk tot de 17e!

Menno van der Plas - voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht