DE VLAG KAN UIT

18 februari 2022


Ein-de-lijk is het zover! Wat een feest; na 2 knotsgekke jaren staan we aan de start van een nieuw normaal seizoen. De vlag wordt figuurlijk al op 25 februari gehesen maar op 27 maart zal deze letterlijk gehesen worden tijdens de officiële seizoenopening. Traditionele mergpijpen, koffie, thee en limonade voor de leden die dit heugelijke feit met ons willen meevieren. De jeugd begint dan gelijk met de eerste competitiedag en de seniorleden kunnen meedoen aan een mixtoernooitje. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, kom gewoon spontaan langs op 27 maart en ons enthousiaste team zorgt voor een leuke indeling van het mixtoernooi. Alle leden zijn van harte welkom of je nu deelneemt of gewoon even komt kijken!  

En...  omdat alle beperkingen eraf gaan krijgt de vloer in het clubhuis meteen zijn voorjaarsbeurt, waarmee de looproutes verdwijnen samen met het aandenken aan het leed dat ons is aangedaan. Weg met de afgelopen 2 jaar, welkom in ons nieuwe seizoen!  

Op 14 maart wordt de algemene leden vergadering gehouden in het clubhuis, ook gewoon weer zoals vanouds! Leden die onverhoopt verhinderd zijn, kunnen dit keer ook digitaal de vergadering bijwonen. Alle te behandelen stukken zijn alvast in te zien op de website en vragen hierover kunnen worden voorbereid. Dus heb je een vraag of opmerking, laat het ons vast weten.  

Tennissen zonder beperkingen en gezellig samenzijn in en rond het clubhuis is ons nieuwe normaal. Feestjes tijdens toernooien, borrelen op vrijdagmiddag, het gaat allemaal weer van start! Alle commissies staan te popelen om het iedereen weer naar de zin te maken. Zo zijn zij allemaal druk bezig met de voorbereidingen voor zowel toernooien als het inplannen van bardiensten, maar ook het op tijd gereed maken van het laatste gedeelte van het nieuwe terras. Daarnaast worden er plannen gemaakt voor renovatie van de binnenbar én de sanitaire voorzieningen die voor vele leden al jaren een doorn in het oog zijn. Stilstaan is achteruitgang. Een florerende club als die van ons, met 850 leden, heeft gelukkig een mooie kaspositie en wij willen dit delen met de leden. Daarom staan baanonderhoud, groenvoorzieningen en overdachte investeringen naar de toekomst hoog op onze agenda.        

Alle vacatures zijn inmiddels weer ingevuld, met dank aan de leden die deze functie tot nu toe hebben bekleed en uiteraard dank aan de leden die zich de komende tijd sterk maken voor invulling van hun nieuwe functie! Zoveel positiviteit en enthousiaste inzet van veel leden maakt mij als voorzitter ongelofelijk trots. Vol enthousiasme gaan we er met z’n allen weer een prachtig en uitbundig jaar van maken.

Wij hebben er zin in! Heel graag tot snel op Hiaten!   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294