ALLES IN GOEDE BANEN

22 juni 2022


Waar is die hectiek gebleven van plotselinge Corona maatregelen, verbouwingen op het park, aansturen van commissies, het blussen van brandjes en vuurwerk overlast? 

Bijna achteroverleunend, mag ik genieten van al het moois wat er gaande is op onze mooie tennisvereniging. Het fantastische terras, de mooie banen, het fijne clubhuis. De voorjaarscompetitie voor jeugd en senioren is goed verlopen en we hebben net weer een geweldig georganiseerd en druk bezocht open toernooi achter de rug. Het prachtige weer speelde mee in de feestvreugde maar ook in de baromzet. Nog nooit hebben we in 1 week zoveel omzet gedraaid! Dank aan al die hardwerkende toernooicommissie leden, bardiensten en beheer!  

Het ledenaantal stabiliseert op hoog niveau en dat is wat we willen. Samen met Maximus analyseren we continue de mogelijkheden en onmogelijkheden van groei en ontwikkeling en eventuele samenwerking met andere verenigingen die banen vrij hebben liggen. We houden ook de ontwikkelingen van padel nauwlettend in de gaten. Niet dat we alsnog overstag gaan naar padel, maar wel oog houden voor ledenbehoud. Steeds meer leden spelen naast tennis ook padel, wat we vooralsnog toejuichen omdat we niet zien dat deze leden hun lidmaatschap opzeggen, maar vinger aan de pols is wel geboden.   

Op vrijwel alle vlakken gaat het momenteel fijn op de club. Hoewel bardiensten nog altijd een knelpunt zijn, is daar ook enige verlichting gekomen de laatste weken. Naast vacatures voor bardienst coördinatie hebben we een nieuwe vacature gekregen voor een verenigingscompetitie leider (VLC) en staat de Bestuursfunctie voor Tennis open voor het volgende seizoen. Gelukkig vinden we altijd net op tijd invulling van de vacatures die we regelmatig hebben. Maar mooier zou zijn om een inwerkperiode te hebben, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt binnen onze soepel lopende verenigingsstructuur. Dus voel je je geroepen om iets te betekenen voor je verenging laat het ons dan even weten!    

De punten op de ‘i’’, zou het dan toch gaan lukken? Voorlopig kan ik met een gerust hart op zomervakantie met een hele dikke ‘dankjewel’ aan al onze vrijwilligers!  

Ik wens jullie allemaal een fijn en waar mogelijk een sportief zomerreces.   

Met vriendelijke groet,  
Menno van der Plas   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294