karel oudenaarde

Na een lange stilte is de column van Karel vaak zeer verrassend. Hij staat erom bekend dat vrouwen zijn favoriete onderwerp zijn. Deze aflevering kent echter wel een héél aparte aanleiding om over vrouwen te schrijven. 
TE VEEL TESTOSTERON

De #MeToo discussie laaide kortgeleden weer in alle hevigheid los - Oxfam Novib seksschandaal in Haïti. Het debat over #MeToo is inmiddels dermate ver van waar het ooit om is begonnen dat Karel Oudenaarde zelfs voor Hiaten problemen verwacht:
#METOO-MOMENT VOOR HIATEN

Met de titel "Onbetaald werken" zet Karel Oudenaarde de focus op de vele input waarmee het bestuur rekening moet houden:
ONBETAALD WERKEN

In eerste instantie lijkt het een ongelooflijk verhaal! Na een telefoontje beweert Karel Oudenaarde dat het echt is gebeurd:
LEREN VAN EEN IRAKEES

Friemelen en concentratie suggereert zoveel dat een korte uitleg niet mogelijk is. Derhalve blijft lezen als enig advies om te weten wat Karel onder de aandacht wil brengen met: FRIEMELEN EN CONCENTRATIE

Karel Oudenaarde zoekt, als schrijver/columnist van stukjes, al 20 jaar naar wat goed en dienend is voor tennisvereniging Hiaten. In zijn column schrijft hij over een recent voorval. Voortschrijdend inzicht is het besef van wat men achteraf weet over een gemaakte keuze: ZOEKEN NAAR DE RANDEN

Karel Oudenaarde is nog maar kort terug van een reis door Zuid-China. Twee maanden heeft hij de (verrassende) ontwikkelingen bij Hiaten gemist. Naast wat hij zoal heeft geconstateerd kon hij het niet laten ook iets te schrijven over zijn ervaringen in China.
PRIORITEITEN STELLEN

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75/f
3342 AC Hendrik-Ido-Ambacht