Over vereniging

Algemene info Hiaten
 
Tennisvereniging Hiaten behoort met ± 750 leden, waarvan ± 160 jeugdleden, tot een van de grootste tennisverenigingen in de regio.
 
Tennisvereniging "Hiaten" is opgericht in 1966 en begonnen met 4 onverlichte gravelbanen. Omdat het aantal bewoners in Hendrik-Ido-Ambacht een gestage groei kende en daarmee ook het ledental bij Hiaten werden er in 1972 nog eens 4 gravelbanen en in 1976 de laatste twee banen aangelegd. 
Nu beschikt Hiaten over 10 'smash court' tennisbanen. Alle banen hebben LED-verlichting. Het tennispark is het hele jaar door open en beschikbaar om te tennissen. Het clubhuis heeft, afhankelijk van het seizoen, wisselende openingstijden.
De hal van het clubhuis met de kleedkamers, douches en toiletten zijn voor de leden altijd toegankelijk.
Bij Hiaten kan er 12 maanden per jaar getennist worden.
 
Waarom is Hiaten een tennisvereniging die het waard is om lid van te worden:
-    Je kunt er recreatief en competitief tennissen. Voor beide doelgroepen wordt veel georganiseerd met als hoogtepunt de jaarlijkse Clubkampioenschappen een 10 dagen durend clubfeest.
-    Er is een actieve jeugdcommissie. Naast dat zij zorgt voor de mogelijkheid tot competitietennis besteedt deze commissie veel aandacht aan tennisactiviteiten in de recreatieve sfeer. 
-    De aan Hiaten gekoppelde tennisschool Maximus Tennis biedt de mogelijkheid tot het volgen van lessen en trainingen voor alle tennisniveaus en leeftijden. Daarnaast is er voor de allerjongsten de mogelijkheid om op een speelse manier kennismaken te maken met tennis. Tennislessen kunnen zowel in de zomer als in de winter worden gevolgd.
-    Deze website biedt u de mogelijkheid zich verder te informeren over wat Hiaten naast deze belangrijkste activiteiten nog meer te bieden heeft.
Indien deze informatie u reden geeft lid te willen worden van tennisvereniging Hiaten dan verwijzen wij u naar het inschrijfformulier onder de button "lid worden" rechtsboven op deze site.
 
Vindt u in deze "Algemene info Hiaten" niet de informatie die u zoekt, stuur een mail naar het secretariaat: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht

KVK-nummer

40321294