UPDATE SUCCESVOL VERLOPEN

09 mei 2019


Maak nieuw wachtwoord aan om in te loggen op onze vernieuwde clubwebsite
Hiaten heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem KNLTB.Club. Voor jou als clublid brengt dit maar 1 verandering met zich mee: je moet een nieuw wachtwoord aanmaken om in te loggen op de 'Mijn Club' omgeving binnen de verenigingswebsite. Je kunt dit doen op de website van de vereniging via de 'wachtwoord vergeten' knop aan de hand van je bondsnummer of clublidnummer.

Zie VOORBEELD

Download de KNLTB ClubApp (opnieuw)
Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat u als lid de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat je de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

App store iOS link

Play store Android link

Wij raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer.  Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht