UPDATE PROCEDURE QR CONTROLE CLUBHUIS HIATEN

07 oktober 2021


Sinds 25 september zijn de Coronaregels weer verder versoepeld, maar voor horecagelegenheden is nu het zogenaamde Coronatoegangsbewijs (CTB) ingevoerd. Hiaten dient zich, als sportvereniging met een clubhuis en kantinegedeelte, ook aan deze maatregel houden. Het bestuur is van mening dat zij met onderstaande procedure grotendeels aan de gestelde overheidsmaatregel voldoet. Daar hebben wij wel de medewerking van onze leden voor nodig.

Werk jij ook mee? Wij rekenen op je! 

QR tonen in kantinegedeelte clubhuis  

Sinds 25 september zijn de Coronaregels weer verder versoepeld, maar voor horecagelegenheden is nu het zogenaamde Coronatoegangsbewijs (CTB) ingevoerd. Wat houdt dit in voor onze vereniging?   ·      

 • Vanaf vrijdag 1 oktober 2021 geldt voor iedereen boven de 13 jaar: Als je ín de kantine eet of drinkt, dan moet je een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB) via een QR code kunnen laten zien. Deze kan gescand worden door een coach, een bestuurslid, teamcaptain of bardienst maar natuurlijk ook door handhaving als die komen controleren – mobiele telefoon met scan ligt achter de bar.
  Na de controle krijg je een polsbandje zodat je de kantine in en uit kunt gaan zonder opnieuw gecontroleerd te worden.  
 • Kan of wil je geen CTB laten zien, dan respecteren wij dat, maar dan ben je niet gerechtigd in het clubhuis te verblijven. Je kunt dan wel jouw consumptie afhalen aan de bar en deze op het terras of in een van de buitententen nuttigen.
 • Zit je in de kantine zonder dat je een test- of vaccinatiebewijs kunt tonen, dan vragen we je om naar buiten te gaan. We gaan hier niet over in discussie.
 • Is er niemand van de vereniging aanwezig die de QR kan of wil controleren dan geldt het volgende
       o   de bar met keuken heeft een afhaalfunctie: je mag jouw consumptie afhalen aan de bar en deze op
            het terras of in een van de buitententen nuttigen.
       o   zelfverantwoordelijkheid: je scant de QR code met de mobiele telefoon die achter de bar ligt en pakt,
            uitsluitend bij een groen vinkje op het apparaat, een polsbandje die je eveneens achter de bar kunt 
            vinden.     
 • Omdat we de toiletten en douches beschikbaar willen houden voor iedereen, geldt deze maatregel alleen voor de kantine, niet voor de rest van het clubgebouw.  

Deze door de overheid opgelegde maatregel betekent niet dat we het daarmee eens of oneens zijn, we hebben daar geen mening over. Of je de Corona Check App gebruikt of niet, is natuurlijk helemaal aan jezelf. We willen wel aan onze verplichtingen voldoen en zo voorkomen dat we een boete van € 4.000,-- oplopen en deze kosten direct doorberekenen aan de persoon/personen die zich niet aan de maatregel hebben gehouden.  

We vertrouwen op je medewerking tot naleving van deze maatregelen, alvast heel hartelijk dank!  

Het Bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht