ONTMOETING VAN JONG MET OUD

12 september 2019


Hoe kunnen we de ‘Clubkampioenschappen 2019’ kenschetsen? Eén in een rij van succesvolle clubevenementen of als de ontmoeting van jong met oud?

Ja, deze ‘Clubkampioenschappen’ was het clubevenement waar zowel de jonge als de oudere leden samen hebben kunnen genieten van clubtennis met veel gezellige activiteiten. Zo zagen wij senior Jan Drent het in de HE7 opnemen tegen de 14-jarige Jasper Oudwater en in de HE3/4 de jonge Colin Standaart (15jr.) tegen Bas van Vliet en vader Arnoud Standaart en werden we verrast met een fantastisch georganiseerde Mosselavond door Monique, Karin, Gerard en Jacq.

In zijn dankspeech sprak voorzitter Michel Middendorp; “We kunnen terugzien op wéér succesvolle ‘Clubkampioenschappen’. Weliswaar met iets minder deelnemers en partijen dan vorig jaar, maar daartegenover een verrassend programma met veel activiteiten: Gooische Bingo, Solid Rock Coverband, nieuwkomer de Mosselavond, Wijnproefavond en de Foute Party in Foute Kleding. Allemaal mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers die ruim 14 dagen bezig is geweest om dit mogelijk te maken.
Tot slot was het voor de meeste aanwezigen een verrassing dat Michel Middendorp herhaalde hij dat hij door drukke werkzaamheden zijn voorzitterschap niet ging continueren en op zoek was gegaan naar een opvolger. En die had gevonden in de persoon van Menno van der Plas. Op de Algemene Ledenvergadering in januari 2019 zal hij Menno voordragen als zijn opvolger.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht