NIEUWJAARSRECEPTIE - TRADITIE LOONT

07 januari 2020


Zondag 5 januari organiseerden de dames Karin le Hen en Monique van Dalen, met assistentie van Nico Erwich en Evelyne Paré, voor de 5e en laatste maal de ‘Nieuwjaarsreceptie’. Deze keer onder het motto: “(H)Ouzo Hiaten”. Wie gaat deze mooie traditie voortzetten?
Ouzo staat voor Griekenland, reden voor de dames om het clubhuis een Griekse inrichting te geven. Daar bleef het niet bij, ook de geserveerde hapjes (σνακ) waren Grieks.

Voorzitter Michel Middendorp hield een mooie nieuwjaarsspeech, waarin hij terugblikt op bijna 4 jaar Hiaten onder zijn leiding en met enige emotie de mensen bedankt die hem daarbij hebben geholpen. Ook voor hem was het de laatste keer. Hij treedt op de Algemene Ledenvergadering op 20 januari a.s. af en stelt zich niet meer herkiesbaar.

Dan was er weer onze Stand-up comedian, die met veel humor het afgelopen jaar doornam waarbij menig Hiatenlid, soms behoorlijk stevig, in het zonnetje werd gezet. Gelukkig niet voor de laatste keer, althans hij heeft het niet aangekondigd, want het is en blijft een mooi onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie, voor velen een reden om de Nieuwjaarsreceptie te blijven bezoeken. 

Hier kunt een FOTOREPORTAGE en een FILMIMPRESSIE van de Nieuwjaarreceptie bekijken.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht