KNLTB ClubApp

31 oktober 2018


Het bestuur is van mening dat de communicatie met de leden beter kan en roept hen op om de KNLTB-ClubApp op hun hun mobiel te installeren. De KNLTB-ClubApp verbetert communicatie tussen bestuur en leden!
Het is maart 2012, de maand dat het laatste clubblad bij de leden wordt bezorgd. Einde van het nieuwsmedium, sinds 1966, met alle relevantie informatie. Voor mensen zonder computer of gebrek aan kennis van de digitale wereld einde berichten Hiaten en veroordeeld tot informele informatie zoals telefoneren en praten met bestuur, commissieleden en leden. Inmiddels zijn we  bijna 7 jaar verder en, zeer tot onze verrassing, blijken te veel leden niet op de hoogte van hetgeen zich er bij Hiaten afspeelt. Het raadplegen van de website, als informatiebron, wordt (te) weinig gebruikt. Geen tijd, gemakzucht, weinig interesse, geen internet, gebruiksonvriendelijke website?
Het bestuur ziet dit probleem grotendeels opgelost worden door de leden te stimuleren gebruik te maken van KNLTB CLubApp op hun mobiele telefoon waarmee zij actief door Hiaten op de hoogte worden gehouden en geïnformeerd.
 
 Ga naar de KNLTB ClubApp en laat u aangenaam verrassen over de mogelijkheden en hoe makkelijk de ClubApp ge├»nstalleerd kan worden. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75f
3342 AC Hendrik-Ido-Ambacht