INSCHRIJVEN 50+ DAGTOERNOOI 21 JULI

23 juni 2019


Op zondag 21 juli organiseert Hiaten een 50+ Dagtoernooi, ook wel Seniorentoernooi genoemd. Een gezelligheidstoernooi met alleen maar dubbelpartijen: Mixed dubbel, Mixed heren en Mixed dames. Inschrijfkosten € 10, hierin is begrepen: koffie+ bij ontvangst en een uitgebreide lunch. 

Inloop vanaf 09.30 uur – aanvang 10:00 uur – prijsuitreiking ± 17.00 uur. Na afloop is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje (eigen rekening) met elkaar na te praten. Toernooileider Nico Erwich staat te popelen om u op zondag 21 juli van harte welkom te heten en u te laten genieten van een onvergetelijke tennisdag.

Inschrijven voor HIATEN 50+ DAGTOERNOOI


Toelichting inschrijven KNLTB
Voor alle KNLTB-toernooien kan je je inschrijven op MijnKNLTB.nl. Is het de eerste keer dat je je wil inschrijven voor een toernooi? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten en kan je in jouw favorieten spelers, teams en toernooien terugvinden.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht