INFORMATIE LEDENPASSEN EN BARDIENSTEN 2020

04 januari 2020


Informatie ledenpassen + bardiensten Het nieuwe verenigingsjaar is reeds van start gegaan! We informeren u daarom graag over uw KNLTB ledenpas en het invullen van de bardiensten voor alle leden vanaf 18 jaar.

Uitlevering KNLTB ledenpas
Zoals vorig jaar gemeld is uw ledenpas meerdere jaren geldig en zal er daarom dit jaar geen nieuwe ledenpas worden uitgegeven.   De contributie wordt eind februari geïncasseerd.   

Bardiensten
Anders ten opzichte van andere jaren is dat iedereen de ledenpas al in zijn/haar bezit heeft, maar dient u voor dit verenigingsjaar wel 2 bardiensten in te plannen dan wel af te kopen. Op dit moment staan bardiensten vanaf 13 januari tot en met 30 juni op de website gepubliceerd. Zodra ± 80% van deze diensten zijn opgevuld, zullen ook de bardiensten vanaf 1 juli tot einde kalenderjaar gepubliceerd worden.  

U dient uiterlijk voor 1 mei 2020 uw bardiensten in te plannen of af te kopen.  

Indien u niet aan deze verplichting heeft voldaan, dan zal u tennispas geblokkeerd worden en kan u niet tennissen. Zodra u de bardiensten of het afkoopformulier alsnog heeft ingevuld dient u een bericht te sturen naar de ledenadministratie - per e-mail naar [email protected]  -  zodat uw pas gedeblokkeerd kan worden en u weer kan tennissen.

Over enkele weken zullen wij u nog een reminder sturen.

Het is vanaf heden mogelijk de bardiensten (of het afkoopformulier) in te vullen. Op https://www.hiaten.nl/bar-diensten vindt u alle informatie hoe u de bardiensten invult en de link naar het afkoopformulier.

Handig is daarbij gebruik te maken van de JAARAGENDA

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht