INCASSO CONTRIBUTIE 2021

15 februari 2021


INCASSO CONTRIBUTIE 2021, KNLTB-PAS & BARDIENSTEN  

Incasso contributie 2021
De contributie voor het nieuwe verenigingsjaar zal binnenkort, eind februari worden geïncasseerd. Alle leden ontvangen hierover bericht per e-mail vanuit ClubCollect. Dit is het platform wat Hiaten gebruikt voor de incasso van de contributie. De contributietarieven blijven in 2021 gelijk aan die van 2020.  

KNLTB ledenpas
Zoals eerder gemeld is door de KNLTB besloten dat de ledenpas meerdere jaren geldig zal zijn en daarom wordt er ook dit jaar geen nieuwe ledenpas uitgegeven. Gooi de ledenpas NIET weg, deze is en blijft in 2021 nog steeds geldig!  

Bardiensten Alle leden vanaf 18 jaar dienen aan de bardienstverplichting te voldoen.
Ieder verenigingsjaar dien je bardiensten in te plannen of af te kopen.

Op de ALV van 2020 is besloten dat men de keuze heeft uit twee vormen van bardiensten.

a.     3 korte bardiensten (ieder 3 uur)
b.     2 lange bardiensten (ieder 5 uur) 

Het is niet mogelijk om van deze twee een mix te maken. Daarnaast is het mogelijk om 1 of 2 bardiensten af te kopen, dit kan alleen voor de bardiensten van 5 uur. Afkoop van een bardienst bedraagt € 40,- per dienst.

De bardiensten - 1 februari t/m 30 juni 2021 - zijn geopend om in te vullen. Zodra ± 75% van deze diensten is ingevuld, kunnen aansluitend de bardiensten - 1 juli t/m einde kalenderjaar - worden ingevuld.

Vóór 1 mei 2021 dien je je bardiensten in te plannen of af te kopen. Indien er niet aan deze verplichting is voldaan, wordt je tennispas geblokkeerd en kun je niet meer tennissen. Heb je dan alsnog je bardiensten ingevuld (of het afkoopformulier) dien je per email een bericht te sturen naar de [email protected] zodat de pas gedeblokkeerd kan worden en je weer kunt tennissen.

Vanaf nu is het mogelijk je bardiensten (of afkoopformulier) in te vullen.
Op onze Website vind je alle informatie over hoe je de bardiensten moet invullen (inclusief link naar afkoopformulier)

   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht