HIATEN ONLINE PUBQUIZ

06 januari 2021


Lieve clubgenoten,

Normaal gesproken zijn we gewend om in januari bij elkaar te komen en met elkaar te proosten op een mooi nieuwjaar. Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan, maar dat wil niet zeggen dat we het aan ons voorbij moeten laten gaan.

We willen alle leden uitnodigen om op zondag 17 januari om 16:00 uur deel te nemen aan een digitale samenkomst. Hierin zal allereerst kort het jaar besproken worden om vervolgens te starten met de ‘Hiaten Online Pubquiz’.

De quiz zal gespeeld worden via een programma dat velen van ons tegenwoordig, helaas, misschien al eens hebben moeten gebruiken: Google Meet. De antwoorden kun je invullen via Google Forms. Dit formulier zal ook beschikbaar zijn vanuit de mail. Voor een korte instructie om met deze programma’s te kunnen werken klik HIER.

Open op zondag 17 januari de link die je in jouw mailbox ontvangt. Trek je mooiste kleding aan (webcam is niet verplicht), pak er wat lekkers te eten en te drinken bij, en scoor punten.

De Pubquiz zal bestaan uit verschillende rondes met vragen over bijvoorbeeld Hiaten, Hendrik-Ido-Ambacht en muziek. Ook je algemene kennis zal even goed getest worden! Aan het einde van de quiz zullen er mooie prijzen verdeeld worden!

Het enige wat jij dus hoeft te doen:

    1. Een mailtje sturen vóór woensdag 13 januari om je aan te melden naar: [email protected]
    2. Achterover hangen
    3. Zondag 17 januari je mail openen en op de link klikken
    4. Deelnemen aan de meeting en punten scoren!

Natuurlijk mogen er ook teams gevormd worden, zolang dit volgens de regels van het RIVM gaat. Geef je teamnaam en alle namen van de spelers door bij het aanmelden.

Zie deze bijeenkomst als een mooie gelegenheid om elkaar na een lange tijd (digitaal) weer eens te kunnen zien!

Tot zondag 17 januari!

Met feestelijke groeten,
De Feestcommissie

pupquiz

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht