HIATEN NEXT STELT ZICH VOOR

05 mei 2021


logo

 

Vanuit de Jeugdcommissie is al enige tijd geleden het idee ontstaan om naast volwassen leden ook een team met jeugdleden te creëren. Dit team kan dan samenwerken met de Jeugdcommissie en zo een jonge spirit toevoegen aan alle evenementen! En dat is dan nu echt gelukt!

Het Hiaten Next team bestaat uit 2 enthousiaste captains, Colin Standaart en Jordan de Jong en 4 enthousiaste teamplayers, Annika Breedveld, David Toes, Jasper Oudwater en Manoi Standaart.
Zij hebben het afgelopen jaar al vaker geholpen bij events zoals de Tennis Middag 4 Kids, de Tennis Games 4 Teens en andere leuke tennisdagen voor kids. Deze zomer zullen er ook een aantal avonden zijn waar leeftijdsgenoten gezellig met elkaar kunnen tennissen.

Ze zijn al weken druk bezig met de voorbereidingen voor de clubkampioenschappen van 6-8 mei a.s en gaan samen met de Jeugdcommissie de kids voor Rood en Oranje begeleiden bij de wedstrijdjes. Allerlei activiteiten tijdens deze  dagen zijn bedacht: Skills op de muur, games op de minibaan, warming up en nog veel meer.

Het team krijgt een eigen outfit met daarop het logo 'Hiaten Next", mogelijk gemaakt door de Sponsorcommissie, Jeugdcommissie en onze hoofdsponsor Tennis Only.

We gaan ook verder met de voorbereidingen voor Clubkleding! Tennis Only heeft ons hierbij geholpen en aanstaande zaterdag zal er voor de kinderen kleding zijn die ze mogen bekijken en passen.
De Jeugdcommissie en het Bestuur hebben het plan om binnenkort alle kids van Hiaten (220 in totaal) in deze kleding op de baan te zien tennissen. De setjes zijn dit weekend te bekijken en door bemiddeling van de Jeugdcommissie te koop bij Tennis Only.
Nadere informatie over prijzen komt zo snel mogelijk.        

En nu gaat, met trots , het Hiaten Next zich aan u voorstellen:

Colin Standaart:
Ik ben 17 jaar en ik ben al 13 jaar aan het tennissen, m’n vader en oom zijn net als ik altijd op de baan te vinden en de liefde voor tennis heb ik dus niet van vreemden. Het leuke aan tennissen vind ik het spelletje op zich en de wedstrijddagen. Ik speelde voor Corona elke week toernooien en train bijna dagelijks. Ik wil alles uit m’n tennis halen en het liefst zou ik proftennisser worden en later eventueel ook les gaan geven bij Maximus Tennis. Ik vind het nu al heel leuk om anderen te leren tennissen en word altijd erg blij van onze kids op de baan.

Jordan de Jong:
Hi, ik ben Jordan en onlangs 16 jaar geworden. Toen ik nog klein was zat ik op dansen en dat deed ik 6/7 uur in de week. Maar toen mijn broer weer ging tennissen wilde ik dat ook. Ik was toen net 9 jaar en de afgelopen jaren ben ik tennissen alleen maar leuker gaan vinden. Ik vind het leuk dat je met tennis de keuze hebt om met anderen te spelen maar ook dat ik kan trainen in een groep of zelfs privé. Het is een gezellige sport voor jong en oud. Het is erg plezierig om in het Hiaten Next team te zitten en samen te werken. We kunnen het goed met elkaar vinden en zijn echt heel enthousiast om bij de evenementen te helpen. Voor de toekomst heb ik veel dromen die ik wil waarmaken. Maar eerst mijn Havo afronden, een studie volgen en dan eerst de wereld verkennen. 

Annika Breedveld:
Ik ben afgelopen maand 15 jaar geworden en zit alweer 7 jaar op tennis. Vind tennissen erg leuk om te doen omdat het heerlijk is om sportief bezig te zijn. Het is een uitdaging om aan mijn techniek te werken tijdens de trainingen bij Maximus Tennis en zo beter te worden. Ik vind het super leuk om bij Hiaten Next te zitten, het is een geweldige uitdaging en ik leer er ook heel veel van. We hebben het heel gezellig! Op dit moment weet ik nog niet wat ik later wil gaan doen, maar wil in ieder geval wel lekker blijven tennissen!  

David Toes:
Ik ben 15 jaar en al 8 jaar enthousiast aan het tennissen. Tennis vind ik leuk vanwege de bewegingen die ik van mijn trainer Wouter heb geleerd, het spel zelf is heel leuk en het sfeertje rondom de baan vanaf dag één geweldig. Het deelnemen aan Hiaten Next vind ik een eer en ben trots dat ik daarbij zit. Het is erg leuk om te helpen bij alle activiteiten en zo ook een kijkje te krijgen achter de schermen van een hele opzet. We zijn daar heel enthousiast mee bezig, echt leuk. Wat ik later wil gaan doen heb ik nog niet voor ogen, geen idee welke studie of zo. Maar wat ik weet wel is dat ik graag tennis speel en onze club wil helpen om leuke events op te zetten.

Manoi Standaart:
Hoii…ik ben de jongste van ons team, ik ben 13 jaar en tennis ook al 8 jaar. Ik was nog maar 5 toen ik al op de baan stond. Tennis is mij met de paplepel ingegoten en ik vind het nog steeds leuk. Ik word altijd heel blij van het spelletje op zich, het is nooit hetzelfde en dat maakt het super leuk. Ik vind het ook supergaaf dat wij met z’n allen alles mogen regelen en verzinnen voor de evenementen. We hebben het heel gezellig met elkaar en gaaf dat we zoveel mogen regelen. Later wil ik kinderverpleegkundige worden, maar dat duurt nog even. Ik zit nu in de 2e en ondertussen tennis ik veel en maak veel lol met m’n broer en m’n vriendinnetjes.  

Jasper Oudwater
Is een hele enthousiaste teamplayer maar op vakantie, dus hij zal zich een andere keer met z’n eigen woorden voorstellen.                              

Onze club heeft er een enthousiast team bij, zij staan klaar voor hun leeftijdsgenoten en jongere kids. En als dit team steeds meer hulp nodig heeft bij events, de competitie en toernooien dan zullen ze vanzelf uitgroeien met nog meer andere enthousiaste kids.  

We zijn nu al trots op jullie, veel plezier team!                  

Volg ons op Instagram en Facebook   

 

het team 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht