DELEGATIE GEMEENTERAAD OP BEZOEK BIJ HIATEN

18 september 2019


Op dinsdag 17 september ontving Hiaten de Ambachtse wethouders Steven van Die en Ralph Lafleur samen met een delegatie van twaalf gemeenteraadsleden. Zij waren benieuwd naar het reilen en zeilen bij onze tennisvereniging en of Hiaten nog wensen dan wel vragen had.
Het complete Hiatenbestuur was daarbij aanwezig.

Onder het genot van een kop koffie en thee werden zij door voorzitter Michel Middendorp welkom geheten. In een kort welkomstwoord vertelde hij de aanwezigen hoe en waar Hiaten in de sportwereld en in het bijzonder de tenniswereld staat, zowel regionaal als landelijk. En, hoe Hiaten dit voor elkaar heeft gekregen.

“Het klinkt arrogant maar het is echt waar! Hiaten is een tennisvereniging die in de regio bekend staat als de leukste en gezelligste tennisclub”; aldus de voorzitter in zijn welkomstwoord.

Verrast en verbaasd waren de gasten over het feit dat Hiaten als (misschien wel de enige) sportvereniging geheel ‘selfsupporting’ is en geen gebruik maakt van enige subsidie of andere financiële ondersteuning door de Gemeente.

Na een uitermate vriendschappelijk en informatief gesprek werd de ontmoeting afgesloten met een korte rondleiding over het tennispark, waar veel Hiatenleden een  potje aan het tennissen waren.  

Zichtbaar onder de indruk van onze succesvolle en mooie tennisvereniging verlieten de twee wethouders en twaalf raadsleden ons tennispark richting voetbalvereniging ASWH, voor hun volgende bezoek aan een Ambachtse sportvereniging.

Het bestuur dronk daarna nog een glaasje op het resultaat van deze geslaagde ontmoeting.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected].nl

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht