398 KNOTSGEKKE TENNISSERS BIJ HIATEN

04 februari 2019


Hiaten is ervan overtuigd dat geen enkele tennisvereniging in Nederland het ooit is gelukt om hartje winter bijna 400 mensen zo gek te krijgen om deel te nemen aan een Open Wintertoernooi met temperaturen rond het vriespunt.

Op zaterdag 26 januari begon Hiaten aan haar 5e versie van het Hiaten Open Wintertoernooi. Exact 398 knotsgekke tennissers hadden zich daarvoor aangemeld. Knotsgek, want je moet toch behoorlijk gek op tennis zijn om onder winterse omstandigheden aan een tennistoernooi deel te nemen. Onvoorstelbaar, maar 220 koppels speelden 301 tennispartijen. Door een perfecte organisatie en veel activiteiten om de deelnemers en aanhang te vermaken heeft Hiaten voor de 5e keer op rij een succesvol Open Wintertoernooi op poten weten te zetten. 

De vereniging vierde haar 1e lustrum en daardoor had zij gekozen voor het thema ‘Big5’. Het tennispark was omgebouwd tot een Afrikaans landschap waardoor de bezoeker het idee kreeg op safari te gaan in plaats van een partijtje te komen tennissen. De om de wedstrijden heen georganiseerde randactiviteiten stonden ook in het teken van Afrika. Zo kon men o.a. meedoen aan een wijnproefavond van Afrikaanse wijnen en een Afrikaanse braai gevolgd door een daverende feestavond met Live Music door zanger Andrew Dean.

Sneeuwval veroorzaakte tot twee maal toe paniek omdat door sneeuw op de banen het toernooi tijdelijk zou komen stil te liggen. Maar door de inzet van veel vrijwilligers werden de 10 tennisbanen tijdig sneeuwvrij gemaakt en kon afgelopen zondagmiddag een mooi Wintertoernooi, zonder één enkel oponthoud, worden afgesloten en de wedstrijdleiding proosten op een geslaagde week wintertennis.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Address

Reeweg 75f
3342 AC Hendrik-Ido-Ambacht