nieuwjaarsreceptie 2018

NIEUWJAARSRECEPTIE

Dankzij de ervaring van vorig jaar, hebben Karin le Hen en Monique van Dalen, met de hulp van Ilse Verhoeven, Odrie Leentvaar en Agnes van Merwijk, de Nieuwjaarsreceptie nog beter, gezelliger en gevarieerder weten te maken.
Gezelliger omdat er is gekozen voor een muzikale omlijsting waar iedereen van kan genieten. Al vele jaren vertrokken veel oudere leden na de conference van Jan Klein en het nuttigen van een wijntje of biertje - zij houden niet van muziek waar je niet bij kan praten en dansen. Dit jaar eindelijk muziek voor jong en ... oud! De oudjes hebben om 1800 de deuren van het clubhuis gesloten.
Gevarieerder omdat naast de gebruikelijke optredens van de voorzitter en stand-up comedian Jan Klein het programma was uitgebreid met een optreden van Ton van Dreunen master van een heuse quiz, geassisteerd door een in verleidelijk rood gestoken assistente.
De voortreffelijke zelfgemaakte hapjes maakten het geheel compleet waardoor de 'Nieuwjaarsreceptie 2018' een sfeervolle en gezellige nieuwjaarborrel is geworden. Een mooie start van het nieuwe (tennis)jaar.
De mensen die om wat voor reden dan ook er niet bij konden zijn, of misschien wel vergeten, kunnen aan de hand van de FOTOREPORTAGE zien wat ze hebben gemist. De mensen die er wel bij waren kunnen deze geslaagde start van tennisjaar 2018 opnieuw beleven

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 761 0946

Sportpark Schildman

Reeweg 75F
3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht