Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Algemene info Hiaten

Tennisvereniging Hiaten behoort met ± 700 leden, waarvan ± 125 jeugdleden, tot een van de grootste tennisverenigingen in de regio.

Tennisvereniging "Hiaten" is opgericht in 1966 en begonnen met 4 onverlichte gravelbanen. Omdat het aantal bewoners in Hendrik-Ido-Ambacht een gestage groei kende en daarmee ook het ledental bij Hiaten werden er in 1972 nog eens 4 gravelbanen en in 1976 de laatste twee banen aangelegd.
Nu beschikt Hiaten over 10 'smash court' tennisbanen. Alle banen hebben verlichting. Het officiële seizoen begint op 1 april en eindigt medio oktober. In die periode is het tennispark en het clubhuis iedere dag open van 09.30 tot 23.30 uur. Het winterseizoen loopt van medio oktober t/m 31 maart is het tennispark en het clubhuis (de hal met toiletten) alleen toegankelijk met gebruik van de KNLTB-tennispas. Daarnaast zijn er groepjes die op vaste avonden tennissen, die beschikken over een sleutel waardoor ook het clubhuis (bar) toegankelijk is. Over het algemeen is dat op iedere avond van maandag t/m vrijdag. Per saldo kan er bij Hiaten 12 maanden per jaar getennist worden.
 
Waarom is Hiaten een tennisvereniging die het waard is om lid van te worden:
-    Je kunt er recreatief en competitief tennissen. Voor beide doelgroepen wordt veel georganiseerd met als hoogtepunt de jaarlijkse Clubkampioenschappen een 10 dagen durend clubfeest.
-    Er is een actieve jeugdcommissie. Naast dat zij zorgt voor de mogelijkheid tot competitietennis besteedt deze commissie veel aandacht voor tennisactiviteiten in de recreatieve sfeer.
-    De aan Hiaten gekoppelde tennisschool Maximus Tennis biedt de mogelijkheid tot het volgen van lessen en trainingen voor alle tennisniveaus en leeftijden. Daarnaast is er voor de allerjongsten de mogelijkheid om op een speelse manier kennismaken te maken met tennis. Tennislessen kunnen zowel in de zomer als in de winter worden gevolgd.
-    De website (www.hiaten.nl) biedt de mogelijkheid zich verder te informeren over wat Hiaten naast deze belangrijkste activiteiten nog meer te bieden heeft.
websiteIndien deze informatie u reden geeft lid te willen worden van tennisvereniging Hiaten dan verwijzen wij u voor verdere informatie, w.o. inschrijfformulier, naar de rechterkolom op de homepage (zie voorbeeld rechts).

Mocht deze "Algemene info Hiaten" u niet de informatie geven die u wenst dan kunt terecht bij het secretariaat:

Charles van der Kooij
Postbus 268
3340 AG Hendrik-ido-Ambacht
Telefoon: 078-6817860
Email: secretaris@hiaten.nl


 Over vereniging 
 Algemene info Hiaten
 Lid worden
 Contributie
 Statuten/HHreglement
 Baanreglement
 Bardienstreglement
 Introductiereglement
 Wachtlijstreglement
 Adres en Route
 Lidmaatsch. opzeggen


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Adres/telefoon Hiaten
 Algemeen
 Bardiensten info invullen/afkopen
 Burando Open Jeugd
 Clubkampioenschappen
 Competitie
 Contact/Info/Idee├źn
 Foto's
 Informatie bestuur
 Jeugdplein
 Karel Oudenaarde
 Ledenadministratie
 Lessen en trainingen
 Lid worden
 Lidmaats. opzeggen
 Tennisschool MAXIMUS TENNIS
 Voorwinden Open
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens